Tukikohdat

Baltic Salmon Classic ideana on, että jokainen voi valita oman kotisatamansa vapaasti.

Hotellin esittely- ja tervehdysvideo Baltic Salmon Classic osallistujille

Stadin itäpaikkojen läheisyydessä Laajasalossa. Varaukset suoraan hotellista. Pari saunaa, terassi, rantabaari ja aamiaiset sekä venepaikkoja. Toimii myös kisojen ulkopuolella perheen yhteisenä tukikohtana, mikäli osa haluaa kierrellä Helsingin kesäaktiviteeteissa.

Vastaanottoa aukeaa arkisin klo 16. Mikäli saavutte aiemmin, niin olkaa ajoissa yhteydessä hotelliin. Alueella videovalvottu maksullinen parkkipaikka 10€ / vrk.

Huone- ja venepaikkavaraukset +358 449 864 121 tai reception@jollas89.fi

Predium – Tammisaari

Prediumin pienvenesatamasta löytyy laituripaikkoja runsaasti. Ruokailut onnistuvat sataman ravintolassa, illallinen, aamiainen ja eväät kalastuspäiville. Rantasaunan voi varata tarpeen mukaan ja jäitä saa ravintolasta. Satamasta on kohtalaisen lyhyt matka Ajaxille, josta Hangon pelipaikat alkavat.

Saarikohteita

Suomenlahdella on useita hienoja virkistyskäyttöön tarkoitettuja saarikohteita. Varustelutaso vaihtelee ja majoitus on oltava itsellä mukana. Lähes jokaisen kaupungin tai kunnan kotisivujen kautta löytää alueelta saarikohteita. Alla muutama esimerkki (laittakaa sähköpostia jos linkit ei toimi).

Uudenmaan virkistysalueyhdistys https://uuvi.fi/

Helsingin kaupungin ja Espoon saaristokohteet https://www.hel.fi/hel2/Helsinginseutu/liitteet/Saaristo_opas.pdf