Yhteisö

Eli toimintaa epävirallisella ja vaihtelevalla puuharyhmällä kaikille.

Ideat?

Mikäli sinulla olisi mahdollisesti ideoita yhteisölliseen tekemiseen ja kaipaat tukea niin kysy jos meistä saisi seuraa. Soittele tai ota yhteyttä sähköpostilla jos sinulla ei ole muita yhteystietoja: balticsalmonclassic@gmail.com

Signal-ryhmä

Signal ryhmä uistelukuulumisten vaihtoon Suomenlahdelle. Ryhmän viestit poistuvat viikon päästä julkaisusta automaattisesti.

Linkki ryhmään: BSC Community: 24/7 Suomenlahti

Sähköpostilista

Vaihtoehto SOME jne. seurannalle ja tiedotuksille.

Liity sähköpostilistalle tästä: https://forms.gle/3oyM6xsj35dWdono7

Tapahtumat

Kaikille avoimia tapahtumia. Osallistuminen ei maksa mitään jos ei erikseen mainita.

Torstaina 8.4.2021 klo 20-21: Suomenlahden lohipaikat Hangosta Kotkaan – google meet etäkokouksena. Kiitokset Sami, Anssi, Risto ja Mauno & osallistujat.

Maanantai 11.4.2022 klo 19:30. Twitch.tv striimi. Viimevuoden kilpailun voittajat Jykä Kalakettu ja Juuso Fish Devil kertovat näkemyksiään Suomenlahden merilohen uistelusta.

Perjantai 22.4.2022 klo 18:30. Twich.tv striimi tälle vuodelle tulleista rajoituksista avomeriuisteluun. Toivomme porukkaa paikanpäälle Jollas89 hotellille. Aiheen päälle perjantai-illan ”pubi” ja sauna.

Tulossa syksyllä 2022, vhf-kurssi Tuusulassa. Ilmoittautumisohjeet https://www.facebook.com/balticsalmonclassic sivuilla VHF-kurssi tapahtumassa.

VHF-kurssi avomeriuistelijoille

Pikkujoulut 11.2.2023 Hotelli Jollas89. Kaikille avoin tapahtuma. YouTube kanavaltamme löytyy Salsa-fishing Petri Rutasen haastattelu, jossa vinkkejä levyjen ja huppujen käyttöön eri vedenlämmöillä ja olosuhteissa.