Tukikohtia

Mikäli olet majoitus- ja venepaikan tarpeessa, niin tässä muutamia vaihtoehtoja. Jos haluat vinkata mahdollisista majoituspaikoista kilpailijoille, niin mainitse siitä facebook sivuillamme tai laita meille sähköpostia.

Stadin itäpaikkojen läheisyydessä Laajasalossa. Varaukset suoraan hotellista. Vuodelle 2022 luvattu vähintään 15 venepaikkaa – toiveissa enemmänkin. Pari saunaa, rantabaari. Suosittelemme tukikohdaksi myös kisojen ulkopuolella. Toimii myös perheen yhteisenä tukikohtana, mikäli osa haluaa kierrellä Helsingin kesäaktiviteeteissa.

Långvik

Stadin länsipaikkojen suunnalla Porkkalanniemen juuressa. 24 venepaikkaa. Kylpylähotelli. Saattaisi toimia myös kombinaationa jos parempi puolisko haluaa nauttia wellness ja spa toiminnoista ennen tunnelmallista illallista.

Predium – Tammisaari

Prediumin pienvenesatamasta löytyy laituripaikkoja runsaasti. Ruokailut onnistuvat sataman ravintolassa, illallinen, aamiainen ja eväät kalastuspäiville. Rantasaunan voi varata tarpeen mukaan ja jäitä saa ravintolasta. Satamasta on kohtalaisen lyhyt matka Ajaxille, josta Hangon pelipaikat alkavat.

Saarikohteita

Suomenlahdella on useita hienoja virkistyskäyttöön tarkoitettuja saarikohteita. Varustelutaso vaihtelee ja majoitus on oltava itsellä mukana. Lähes jokaisen kaupungin tai kunnan kotisivujen kautta löytää alueelta saarikohteita. Alla muutama esimerkki (laittakaa sähköpostia jos linkit ei toimi).

Uudenmaan virkistysalueyhdistys https://uuvi.fi/

Helsingin kaupungin ja Espoon saaristokohteet https://www.hel.fi/hel2/Helsinginseutu/liitteet/Saaristo_opas.pdf