MAJOITUS JA LAITURIPAIKKOJA

Mikäli olet majoituspaikan ja venelaiturin tarpeessa, niin päivitämme tänne vaihtoehtoja, mistä olemme saaneet vinkkejä. Jos haluat vinkata mahdollisista majoituspaikoista kilpailijoille, niin mainitse siitä facebook sivuillamme tai laita meille sähköpostia balticsalmonclassic@gmail.com .

Långvik

Stadin länsipaikkojen suunnalla / Porkkalanniemen juuressa. 24 venepaikkaa. Kylpylähotelli. Saattaisi toimia myös kombinaationa jos parempi puolisko haluaa nauttia wellness ja spa toiminnoista ennen tunnelmallista illallista.

  • 155€/1hh/yö
  • 175€/2hh/yö 

Majoitushinnat sisältävät kylpylän ja kuntosalin käytön, sekä buffetaamiaisen. Varaukset netistä.

Jollas89 – Laajasalossa

Stadin itäpaikkojen läheisyydessä. Varaukset suoraan hotellista. Tällä hetkellä tiedossa 6 venepaikkaa – toiveissa huomattavasti enemmän. Pari saunaa, rantabaari.

  • Hinnat päivitetään 2021 osalta.

Varaukset: reception@jollas89.fi

Predium – Tammisaari

Prediumin pienvenesatamasta löytyy laituripaikkoja runsaasti. Ruokailut onnistuvat sataman ravintolassa, illallinen, aamiainen ja eväät kalastuspäiville. Rantasaunan voi varata tarpeen mukaan ja jäitä saa ravintolasta.

Mökkejä rajoitetusti, lisätietoja Fredrik Kevin 0400 840 985.

Lisätietoa myös http://premarin.fi/

Satamasta kohtalaisen lyhyt matka Ajaxille, josta Hangon pelipaikat alkavat.

Varaukset: satama@premarin.fi

Kiitokset Mauno Karttuselle Prediumin selvittelytyöstä! Mikäli tästä vinkistä oli apua sinulle, niin voit kiittää Maunoa henkilökohtaisesti Prediumin tukikohdassa.